Verkoper TV, Hifi, Navigatie (30u)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Jij geniet van uitstekende klank en beeld en je wil je enthousiasme met de klanten delen. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers,  ziedaar dus je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons assortiment en je signaleert lacunes in ons gamma. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega’s.

Basis voor jouw succes

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verkoop van ons assortiment en minstens een sterke affiniteit met ons aanbod daarin (en daar getuigen je CV en hobby’s ook van!).
  • Je hebt een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.
  • Je bent een flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer en bereid tot zaterdagwerk.
  • Dankzij je verantwoordelijkheidszin kun je zowel in team als autonoom uitstekend functioneren.

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.