Verkoper Telecom (36u)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Als verkoper Abonnementen Telecom weet je de klant de ideale abonnementsformule aan te prijzen inzake telecom. Daartoe informeer je je actief over de evoluties bij de providers en je signaleert lacunes in ons gamma. Je zorgt voor een correcte productpresentatie en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekozen formule en staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in de winkel in samenwerking met je collega’s. Je zorgt eveneens voor specifieke installaties van smartphones op vraag van onze klanten.

Basis voor jouw succes

  • Je hebt bij voorkeur ervaring (telecomshop, klantendienst/verkoop bij een operator/provider, …) en minstens een sterke affiniteit met ons aanbod daarin (en daar getuigen je CV en hobby’s ook van!).
  • Je hebt een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen
  • Je bent een flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.
  • Dankzij je verantwoordelijkheidszin kun je zowel in team als autonoom uitstekend functioneren.
  • Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en Frans

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.