Medewerker (fulltime/parttime)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Jij als medewerker houdt ervan de juiste producten te verkopen naar de behoefte van de klant. Daartoe informeer je je actief over evoluties in de consumentenelektronica en geniet je van de nodige opleidingen binnen het bedrijf. Je test zelf toestellen uit, je geeft productpresentaties en zorgt voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daarnaast sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega’s. Dit maakt van jou een op en top klantvriendelijk en uiterst stressbestendig persoon. Je bent dan ook gepassioneerd door één van onze afdelingen in consumentenelektronica: Huishoudelektro – TV/Hifi – IT/Accessoires – Foto/Telecom en CD/DVD/Games.

Basis voor jouw succes

  • Je beschikt over een stevige portie enthousiasme om te verkopen.
  • Je bent een gedreven en leergiering persoon, geboeid door retail & sales.
  • Je bent stressbestendig, zeer klantvriendelijk en teamgericht.
  • Jij bent inventief en helpt graag mensen beslissen over soms toch wel héél belangrijke aankopen: je hebt dus een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.
  • Je bent een flexibel ingesteld en bereid tot zaterdagwerk.
  • Je draagt je steentje bij aan het creëren van een aangename winkel –en werkplek.

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.