Verkoper (36u)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Je bent gepassioneerd door één van onze afdelingen in consumentenelektronica: huishoudelektro – TV/Hifi – IT/Accessoires – Foto/Telecom en CD/DVD/Games. Je volgt als specialist de laatste nieuwe ontwikkelingen op de voet op. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, is voor jou een uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Je hebt een passie voor onze klanten en houdt ervan om hen de juiste oplossing te bieden!

Als verkoper kan je toestellen uittesten, geef je productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. . Je staat ook in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenspraak met het team.

Basis voor jouw succes

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verkoop van multimedia producten en minstens een sterke affiniteit met ons aanbod (en daar getuigen je CV en hobby’s ook van!).
  • Je bent klantgericht, hebt een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.
  • Je bent een flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.
  • Dankzij je verantwoordelijkheidszin kun je zowel in team als autonoom uitstekend functioneren.

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.